|
تبدیل معدل از مقیاس 20 به 5 و برعکس
|
|
16-12-2011, 06:12 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 18-12-2011 10:08 PM توسط Babak.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تبدیل معدل از مقیاس 20 به 5 و برعکس
در این تاپیک موارد مربوط به تبدیل مقیاس نمره دهی از 20 نمره ای به سیستم اروپایی بحث خواهد شد.
همون طور که میدونید سیستم واحد های ECTS که 60 واحد در سال رو در بر میگیره مقیاسش برای نمره از 5 هست. خیلی راحت و خلاصه اگه بخام بنویسم اینطوری میشه نمره دهیش: اون صفری که برای ECTS نوشتم همون فیل هست که با F هم نشون میدن. معدل کلی هم حداقل در فنلاند همینطوری رند میشه که البته شنیدم یه مقدار قانونش متفاوته که دقیقا نمیدونم باید بپرسم. با این الگو میتونید به راحتی معدل خودتون رو حساب کنید به این سیستم... موفق باشید
شما میهمان آکادمیا کافه هستید! بفرمایید چایی!!!!: ) : ): )
تغییر آواتار خودم رو به Mike تقدیم میکنم که مشوق اصلیم بود! :دی به هر حال ما داریم تلاش میکنیم لوگوی سایتمون رو ایرانیزه کنیم!!! این قسمت پایینی امضام هم به زودی پاک خاهد شد ؛) |
|||
|
17-12-2011, 10:52 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: تبدیل معدل از مقیاس 20 به 5 و برعکس
شاهین جان
فک کنم سیستم ایران رو برعکس گذاشتی! اینم فایل بدی نیست . اگه وقت داشتین تست کنین اگه خوب بود به ما هم بگین! نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
|
|||
|
17-12-2011, 11:02 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: تبدیل معدل از مقیاس 20 به 5 و برعکس
(17-12-2011 10:52 PM)amirhossein.gh نوشته است: شاهین جانامیر حسین جان این فایل مال مقیاس 4 هست نه 5 که توی آمریکا و کانادا استفاده میشه... نمره های ایران رو هم درست گذاشتم یعنی بهترین نمره 5 هست و بد ترین نمره 0 یا همون F هست که معادل 0 تا 10 توی ایران هست... لازم به ذکره که چیزی به نام مشروطی هم کلا اینجا وجود خارجی نداره!! شما میهمان آکادمیا کافه هستید! بفرمایید چایی!!!!: ) : ): )
تغییر آواتار خودم رو به Mike تقدیم میکنم که مشوق اصلیم بود! :دی به هر حال ما داریم تلاش میکنیم لوگوی سایتمون رو ایرانیزه کنیم!!! این قسمت پایینی امضام هم به زودی پاک خاهد شد ؛) |
|||
|
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| تبدیل معدل از مقیاس 20 به 4 | Bahram | 25 | 3,109 |
08-04-2012 07:21 PM آخرین ارسال: Saeid |
|
| تبدیل سیستم واحد ایران به ECTS | Bahram | 3 | 1,145 |
07-02-2011 12:49 PM آخرین ارسال: Faraz |
|
بازدیدکنندگان این موضوع: 1 مهمان