عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین pooriya2014
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-04-2014, 12:25 AM
سلام دوستان من این ترم لیسانسمو میگیرم از دانشگاه ازاد اسلام شهر معدلم 14 هست یک کتاب بین المللی هم چاپ کردم رشتم هم مهندسی مکانیک هست نمره  تافل ام 90 هست. میتونم از امریکا پذیرش بگیرم؟  اینم بگم دانشگاهش برام مهم نیست که رده چندمه و رنکش چیه هر دانشگاهی که رشتمو داشته باشه فرقی نداره فقط میخوام بدونم با این شرایط من پذیرش میدهند یا خیر. اکثر اقواممون هم در امریکا هستند. دایی بنده هم استاد دانشگاه هست در اونجا . لطفا یک راهنمایی کامل کنید
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-04-2014, 12:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2014, 12:32 AM توسط M1KE.)
با این معدل و نمره زبان می تونید روی گرفتن پذیرش در رتبه های حدود 300 تا 500 امیدوار باشین. البته برای آمریکا به غیر از تافل به GRE هم احتباج پیدا می کنید که بهتره حدود 310 به بالا بیارین. همین طور برای ارشد احتمال گرفتن کمک هزینه در مقایسه با دکترا کمتر هست. مکانیکی بودن شما و داشتن اقوام نزدیک در آمریکا، شانس شما رو برای گرفتن ویزا که در اختیار سفارت هست کاهش میده و به همین دلیل به نظرم بهتره به موازات اون کشورهای دیگه رو هم در نظر داشته باشین. البته با توجه به اینکه برای ارشد اقدام می کنید و هنوز سابقه کاری یا پژوهشی خاصی ندارید عامل اقوام نزدیک به نظرم بیشتر تاثیر می گذاره تا مکانیکی بودنتون.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین pooriya2014
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-04-2014, 12:39 AM
(05-04-2014, 12:30 AM)'M1KE' نوشته: با این معدل و نمره زبان می تونید روی گرفتن پذیرش در رتبه های حدود 300 تا 500 امیدوار باشین. البته برای آمریکا به غیر از تافل به GRE هم احتباج پیدا می کنید که بهتره حدود 310 به بالا بیارین. همین طور برای ارشد احتمال گرفتن کمک هزینه در مقایسه با دکترا کمتر هست. مکانیکی بودن شما و داشتن اقوام نزدیک در آمریکا، شانس شما رو برای گرفتن ویزا که در اختیار سفارت هست کاهش میده و به همین دلیل به نظرم بهتره به موازات اون کشورهای دیگه رو هم در نظر داشته باشین. البته با توجه به اینکه برای ارشد اقدام می کنید و هنوز سابقه کاری یا پژوهشی خاصی ندارید عامل اقوام نزدیک به نظرم بیشتر تاثیر می گذاره تا مکانیکی بودن

ممنون. پس اون هایی که اقوامی دارند و پذیرش میگیرند از چه راهکاری استفاده میکنند؟؟ دوستام که سال های پیش رفتند گفتند سفارت امریکا در انکارا بهتر ویزا صادر میکنه و گیر نیستن نسبت به ابوذبی و جاهای دیگه.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-04-2014, 03:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2014, 03:04 AM توسط M1KE.)
برای اینکه شانس تون خیلی پایین نیاد می بایست تلاش کنید که تا حد امکان در ایالت هایی پذیرش بگیرید که اقوام نزدیکتون در اونجا ساکن نباشن و دور باشن که فکر نکنند می خواهید پیش اونها بمونید. بله آنکارا به نسبت بهتر از بقیه هست ولی مدت زمان گرفتن وقت و بررسی پرونده هاش گاهی خیلی طولانی تر از بقیه هست.

(05-04-2014, 12:39 AM)'pooriya2014' نوشته: ممنون. پس اون هایی که اقوامی دارند و پذیرش میگیرند از چه راهکاری استفاده میکنند؟؟ دوستام که سال های پیش رفتند گفتند سفارت امریکا در انکارا بهتر ویزا صادر میکنه و گیر نیستن نسبت به ابوذبی و جاهای دیگه.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین بریتا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-04-2014, 06:59 PM
سلام من ارشد حقوق خصوصی ا آزاد تبریز دارم با معدل 16 و ارشد تجارت بین الملل با معدل 19 در حال نوشتن پایان نامه هستم مدرک زبان هم فعلا ندارم برا دکترا کجا میتونم بورس بگیرم تا تحصیلات رایگان داشته باشم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
Information  14-04-2014, 09:34 AM
(13-04-2014, 06:59 PM)'بریتا' نوشته: سلام من ارشد حقوق خصوصی ا آزاد تبریز دارم با معدل 16 و ارشد تجارت بین الملل با معدل 19 در حال نوشتن پایان نامه هستم مدرک زبان هم فعلا ندارم برا دکترا کجا میتونم بورس بگیرم تا تحصیلات رایگان داشته باشم

سلام.به این سایت خوش اومدین و امیدوارم بتونید خوب استفاده کنید.راستش با توجه به سوالتون مشخص هست که خیلی با روند کار آشنا نیستین؛ بنابراین توصیه می کنم اول از جزوه پذیرش سایت مطالب مربوط رو بخونید تا خیلی از سوالاتون پاسخ داده بشه و بعدش در تاپیکهای مرتبط میتونید سوالتتون رو بپرسید. ببینید اولا شما خیلی کلی گویی کردین و اینطوری نمیشه نظر داد برای پذیرشتون. باید اطلاعات بیشتری مثل معدل و دانشگاه لیسانس (که معدلش بعضا کمی بیشتر از ارشد اهمیت داره)، مقاله و و رشته مورد نظر برای دکترا (2 ارشد دارید) بدین؛ ضمنا بدون نمره زبان به خصوص برای آمریکا که باید حتما gre هم داشته باشید نمیشه نظر داد. البته حدودا هم باید بگید هدفتون کجاهاست. در کل معدل دومتون عالی هست ولی به عوامل دیگه ای مثل توصیه نامه و نمره زبان و SOP شمام بستگی داره.همچنین برای دکترا باید استاد پیدا کنید و این تقریبا برای همه کشورها صادق هست.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین گل یاس
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-05-2014, 10:00 PM
با سلام و تشکر از عزیزان خواهشمندم در صورت امکان پاسخ سوالات من را بدهند
من ارشد روانشناسی عمومی با معدل 19.31 از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران و لیسانس زبان عربی از دانشگاه تهران مرکزی هستم.دارای 3 مقاله isi و یک مقاله علمی-پژوهشی می باشم.مدرک زبان هنوز نگرفتم ولی در حال خواندن هستم و فکر می کنم بتوانم آیلتس 6.5 بیاورم.با این شرایط آیا می توانم امید داشته باشم از دانشگاههای کانادا پذیرش دکترا  روانشناسی با فاند بگیرم ؟؟؟اگر امتحان gre ندهم از چه دانشگاههایی میتوانم پذیرش بگیرم؟؟؟

ضمنا معدل مقطع لیسانس من 17.92 می باشد.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 10
23-05-2014, 08:46 AM
برای اغلب دانشگاه های کانادا مدرک GRE اجباری نیست و به همین دلیل اگر نمره زبان خوبی بگیرید و بقیه شرایط تون خوب باشه گزینه های زیادی پیش رو دارید. معدل ارشدتون و همین طور کارشناسی تون خیلی خوبه و حداقل همه دانشگاه های کانادا رو برآورده می کنه. با توجه به اینکه 3 تا مقاله دارید اگر بتونید یک آیلتس 7.0 هم بگیرید احتمال اینکه از دانشگاه های ممتاز کانادا هم پذیرش بگیرید وجود داره. تنها عامل منفی پرونده تون نامرتبط بودن کارشناسی تون هست که شاید یک مقدار در مقایسه با کسانی که کارشناسی مرتبط دارند شانس تون رو برای رتبه های خیلی خوب کمتر کنه. من اگر جای شما بودم برای طیف وسیعی از رتبه ها از ممتاز تا خوب وقت می گذاشتم و در هر رتبه ای که پذیرش بهتری گرفتم برای همون اقدام می کردم.

در حال حاضر می بایست تلاش کنید تا جایی که میشه نمره زبان تون رو بالا بگیرید، همزمان انگیزه نامه بنویسید و دلیل تغییر رشته رو توضیح بدین و اینکه چطور به اون علاقه مند شدین و همین طور بسته به دانشگاه می بایست 2 یا 3 توصیه نامه از استادهاتون داشته باشید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
23-05-2014, 03:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2014, 03:22 PM توسط Simon2007.)
(22-05-2014, 10:00 PM)'گل یاس' نوشته: با سلام و تشکر از عزیزان خواهشمندم در صورت امکان پاسخ سوالات من را بدهند
من ارشد روانشناسی عمومی با معدل 19.31 از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران و لیسانس زبان عربی از دانشگاه تهران مرکزی هستم.دارای 3 مقاله isi و یک مقاله علمی-پژوهشی می باشم.مدرک زبان هنوز نگرفتم ولی در حال خواندن هستم و فکر می کنم بتوانم آیلتس 6.5 بیاورم.با این شرایط آیا می توانم امید داشته باشم از دانشگاههای کانادا پذیرش دکترا  روانشناسی با فاند بگیرم ؟؟؟اگر امتحان gre ندهم از چه دانشگاههایی میتوانم پذیرش بگیرم؟؟؟
ضمنا معدل مقطع لیسانس من 17.92 می باشد.

سلام
با این معدل عالی نمره ی 6.5 کم لطفیه. یعنی حالا که اینهمه زحمت کشیدید این آخر کار رو هم با قدرت قبل پیش برید که نتیجه همونی باشه که لایقش هستید. GRE اجباری نیست برخی دانشگاه ها توصیه میکنند. شما ببینید اصلا داشتنش چه کمکی به شما میکنه. برخی برای اینکه مثلا معدل یا نبود مقاله رو جبران کنند از این مورد استفاده می کنند. شما اگر میدونید داشتنش کمک میکنه روش وقت بگذارید وگرنه نمره ی آیلتس رو حداقل تا 7 ببرید بالا. با این معدل نمره ی بالای آیلتس خیلی به شما کمک خواهد کرد. حتی بالاتر از 7.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین گل یاس
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-05-2014, 05:21 PM
ممنون واقعا باعث خوشحالیه که اینهمه امید میدین و مثبت اندیش هستین.راستش من به یکی از دفاتر اخذ پذیرش که مورد تایید وزارت علوم هست مراجعه کردم و علیرغم اینکه خودم خیلی امید داشتم که با توجه به معدلم و مقالاتم شرایط خوبی برای پذیرش داشته باشم ولی متاسفانه خانومی که مشاوره میدادن یه کم منو ناامید کردن و گفتن خیلی هم شرایطم جالب نیست چون این رشته متقاضی زیادی در خود کانادا و امریکا داره و بالطبع من اگر gre  نداشته باشم عملا تعداد کمی دانشگاه هست که ممکنه به من پذیرش بده به عنوان مثال گفتن که کنکوردیا در مونترال gre نمیخواد ولی حداقل نمره آیلتسم باید 6.5 باشه .البته من اینجا دکترا قبول شدم و نمی خوام ریسک کنم و نرم.اما برای  پذیرش مهر سال آینده باید نهایتا تا مهر نمره آیلتسم را ارائه بدم.البته زبان تخصصیم خیلی خوبه ولی تا به حال تجربه ای از آزمون آیلتس نداشتم و نمی خوام خودم را بیش برآورد کنم به همین خاطر فکر می کنم در این مدت اگر خوب بخونم همون 6.5 را بگیرم البته که سعیم را می کنم نمره بهتری بگیرم ولی واقعا نمیدونم چی پیش میاد.به هر حال امیدوارم با همون 6.5 هم بتونم یه پذیرش با فاند بگیرم .هدف من وارد شدن به کانادا و درست شدن اقامتم هست .دانشگاه و رنک اون برای من خیلی اهمیتی نداره.ببخشید که طولانی شد .ممنون از لطف شما که پاسخگو بودید.موفق باشید[img]images/smilies/smile.gif[/img]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 64 بعدی »