|
اندازه SoP از نظر تعداد صفحه یا کلمه چقدر باید باشد؟
|
|
22-01-2012, 03:34 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اندازه SoP از نظر تعداد صفحه یا کلمه چقدر باید باشد؟
با سلام
یه SoP خوب معمولا باید چقدر باشه؟ من شنیدم که اگر خیلی زیاد باشه باعث خستگی میشه و ممکنه اثر منفی داشته باشه. راستش SoP من اگه فونتش رم کوچیک کنم (11) با فاصله بین خطوط کم، میشه کامل 2 صفحه ولی زیادی فشرده میشه و ممکنه چشم رو اذیت کنه، از یه طرف فونتش را بزرگ کنم، میشه نزدیک 3 صفحه. درضمن واقعا نمیتونم کمش کنم چون اجساس میکنم تازه یه چیزایی ننوشتم. ممنون میشم دوستان یه راهنمایی بکنن. |
|||
|
22-01-2012, 04:36 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: چگونه SoP بنویسیم؟
به نظر من اگه نمیتونی کمش کنی همینو بفرست
فقط حواست باشه در صورتی که این دو صفحه واقعا مطلب داشته باشه و همش از خودت تعریف نکنی و هی یه سری مسایل رو تکرار نکنی که در غیر اینصورت کلا ارزششو از دست میده! موفق باشی نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
|
|||
|
22-01-2012, 04:45 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بعضی از دانشگاها تو سایتشون زدن که SOP چقدر باشه....اگر شما SOP رو خوب و روان و سلیس نوشته باشی و WRITING شما قوی باشه و دانشگاه محدودیتی نزاشته باشه.....مشکلی نداره....(SOP معمولا البته بیشتر از 2 صفحه نمیشه استانداردش)....هیچ نکته منفی هم تو SOP ننویس....فقط نکته مثبت....جذاب بنویس...فقط
(22-01-2012 03:34 PM)aliilab نوشته است: با سلام |
|||
|
22-01-2012, 06:34 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(22-01-2012 03:34 PM)aliilab نوشته است: با سلامبه نظر من اصلا به هیچ وجه کوچیکش نکن! فونت 11 بازم قابل تحمله اما حتما فاصله خط ها رو یک و نیم بزار و استایلش رو هم وب بزار که بین پارگراف ها فاصله بده... اگه بیشتر از دو صفحه شد هم اشکال نداره بهتر از اینه که فشره باشه... ببین شرمنده این رو میگم اما یه تجربه به من ثابت کرده که اونایی که اینطوری میگن نمیتونن کمش کنن معمولا چیز های اضافی نوشتن توی اس او پی... به نظر من اگه دوست داری یا بزار اینجا شاید کسی خوند و برات اصلاحش کرد و یا اینکه اگه دوستی داری که اس او پی میدونه چیه بده بخونه و بگه کجاش زیاده... بهترین افراد هم دانشجو های دکترای خارجی هستن!!! چون معمولا این نامه ها رو زیاد دیدن... موفق باشی...
شما میهمان آکادمیا کافه هستید! بفرمایید چایی!!!!: ) : ): )
تغییر آواتار خودم رو به Mike تقدیم میکنم که مشوق اصلیم بود! :دی به هر حال ما داریم تلاش میکنیم لوگوی سایتمون رو ایرانیزه کنیم!!! این قسمت پایینی امضام هم به زودی پاک خاهد شد ؛) |
|||
|
22-01-2012, 08:54 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 22-01-2012 09:04 PM توسط Karim.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
نکته:نوشتن اس. او .پی از یک اصول کلی پیروی می کند اما برخی دانشگاهها وحتی دپارتمان ها خودشان مسیر را مشخص کرد ه اندکه چه مواردی نوشته شود. بنابراین قبل از نوشتن حتما سایت دانشگاه و دپارتمان مربوطه را چک بفرمایید. و همیشه اینگونه نیست که بتوان لزوما یک اس. او.پی را برای دپارتمان ها و دانشگا ههای مختلف فرستاد و گاهی باید تغییراتی از دانشگاهی به دانشگاه دیگر در متن آن ایجاد کرد.
مثلا، نوشتن اس. او. پی برای دکترا با فوق لیسانس این تفاوت را دارد که برخی از دپارتمان ها می خواهند که در اس. او .پی دکترا جزییاتی از کارهای تحقیقاتی هم نوشته شود.به همین ترتیب نوشتن اس. او. پی برای پست دکترا وپیدا کردن شغل هم ویژگی های خاص خود را دارد. هرکس حق زندگی،آزادی و امنیت شخصی دارد. ماده 3 اعلامیه جهانی حقوق بشر |
|||
|
22-01-2012, 09:03 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(22-01-2012 03:34 PM)aliilab نوشته است: با سلام همنیطور که اشاره شده اگر در وب سایت دانشگاه عنوان شده که چه مواردی در SOP ذکر بشه حتما رعایت کنید اون موارد رو. برخی دانشگاهها حداقل تعداد کلمات در نظر می گیرند برای SOP. این نکته رو هم مدنظر داشته باشید. کلا سعی کنید که قوانین نگارش آکادمیک در SOP شما کاملا رعایت بشه. مهم نیست که 2 یا 3 صفحه بشه. موفق باشید |
|||
|
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| معرفي وب سايتهاي مرتبط با SOP | Faraz | 7 | 189 |
17-04-2012 07:50 PM آخرین ارسال: aida_11041 |
|
| منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن SOP | AVA | 12 | 348 |
04-03-2012 11:07 PM آخرین ارسال: AVA |
|
| نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده | Zari | 10 | 949 |