|
انتقال واحد از دانشگاه های ایران به خارج
|
|
16-10-2011, 10:06 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
انتقال واحد از دانشگاه های ایران به خارج
در وب سایت دانشگاهی اینطور نوشته شده:
A minimum of 72 graduate credits is required, including at least 48 credits in course work. A maximum of 24 credits of course work (with grades of B or better) from a master's degree program or previous postbaccalaureate graduate studies program may be allocated toward the doctoral degree. These credits must be approved by the student's major department, the graduate dean and the Office of Admissions and Records. At least 30 credits of 700-level courses beyond the bachelor's degree, exclusive of dissertation credits, are required for the doctoral degree. As many as 18 of these credits may be used from a master's degree program
راستش من متوجه نشدم یعنی چی. آیا این به این معنی است که بعضی واحدهای دوره فوق رو برای دکترا قبول می کنند؟ اگر آره 24 تا یا 18 تا؟ اون 700level به چه معناست؟
سریعترین راه پیدا کردن تاپیک مرتبط با سوال شما، استفاده از Google Search سایت است (در زیر نوار بالایی صفحه).
از پاسخ دادن به پیغامهای خصوصیای که قابل پرسش در فروم باشند معذورم. هیچ گاه امید را از کسی نگیر، شاید این تنها دارایی او باشد. |
|||
|
17-10-2011, 10:36 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: انتقال واحد از دانشگاه های ایران به خارج
بله، معنیش اینه که حداکثر تا ۲۴ واحد از دوره فوق رو برای دکترا قبول میکنند، ولی نمیدونم چرا بعدش گفته ۱۸ واحد میتونه از دوره فوق بیاد. این قسمتش یک مقدار مبهمه.
واحدهای 700level هم احتمال زیاد منظورش واحدهای کارشناسی ارشد و بالاتره. دانشگاهها معمولا چند سری واحد درسی دارند. یک سری واحدها under-graduate level هست و یک سری هم graduate-level. دانشگاههای مختلف معمولا اعداد مختلفی به این گروهها اختصاص میدهند و درسهای graduate-level با عدد خاصی شروع میشن. در این دانشگاه که شما گفتید ظاهرا درسهای graduate-level با عدد ۷ شروع میشن و اصطلاحا درسهای سطح ۷۰۰ گفته میشن. این رو هم اضافه کنم که شرایط گفته شده برای گرفتن مدرک دکتراست، نه برای گرفتن پذیرش دکترا. «ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland لطفا سوالات خودتون رو روی فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|||
|
16-12-2011, 06:14 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام
داشتن مدرک ترجمه شده و ریزنمرات ترجمه شده رسمی کار رو حل میکنه دیگه؟ یعنی وقتی که ترم اول رو خواستم در دانشگاه آمریکایی ثبت نام کنم، این مدارک رو ارائه کنم و اونها واحدهایی رو که گذروندم و از نظرشون قبول هست رو قبول و ترانسفر میکنن و بعدش هر تعداد واحد دیگه که نیاز داشتم بهم میدن تا پاس کنم. درسته؟ آیا این وسط مکاتبه دیگه ای هم با دانشگاه قبلیم در ایران صورت میگیره یا صرف دیدن مدارک ترجمه شده من کافی هست؟ ممنون موفقیت سهم کسانیست که می اندیشند. |
|||
|
21-12-2011, 12:14 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
معمولا صرف دیدن مدارک کافیه و مکاتبهای با دانشگاه قبلی شما انجام نمیشه، مگر این که موارد استثنائی وجود داشته باشه که دانشگاه فعلی بخواهد با دانشگاه قبلی چک کنه، ولی معمولا این اتفاق نادره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland لطفا سوالات خودتون رو روی فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|||
|
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| مقایسه مدارک دانشگاه های ایران برای گرفتن پذیرش | Omid | 2 | 597 |
12-07-2011 01:36 AM آخرین ارسال: Pejman |
|
| تبدیل سیستم واحد ایران به ECTS | Bahram | 3 | 1,145 |
07-02-2011 12:49 PM آخرین ارسال: Faraz |
|
بازدیدکنندگان این موضوع: 1 مهمان