|
ارسال مدارک با پست ایران
|
|
01-02-2011, 07:29 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 08-02-2011 09:36 PM توسط Bahram.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ارسال مدارک با پست ایران
دوستان عزیز،
در این تاپیک مباحث مختلف پیرامون موضوع « ارسال مدارک با پست ایران » بررسی خواهند شد. اگر چنانچه پرسش یا مطلب مفیدی در این زمینه دارید، در این تاپیک آن را مطرح فرمایید. |
|||
|
08-02-2011, 10:19 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 08-02-2011 10:27 PM توسط Mohammad.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: ارسال مدارک با پست ایران
دوستان طبق تجربه هایی که در ارسال مدارک با پست ایران داشتم، برخلاف تصوری که بعضی دوستان ممکنه داشته باشند، به این نتیجه رسیدم که احتمال نرسیدن مدارک بسیار بسیار پایین است، چون خوشبختانه تمام مدارکی که با این پست ارسال کردم همشون به مقصد رسیده اند.
ولی نکاتی رو باید در نظر بگیرید: مدراک به اروپا معمولا 2 تا 3 هفته و به آمریکا 3 تا 5 هفته طول میکشه تا به مقصد برسند. روی میانگین این بازه ها میتوانید بیشترین حساب رو باز کنید. سعی کنید مدارک خود را در یک کاور پلاستیکی A4 قرار دهید تادر فرایند ارسال بسته، احتمال مرطوب شدن مدارکتون کم بشه. چون ممکنه بسته شما در شرایط آب و هوایی بارانی یا برفی تحویل بشن. بنابراین اگر شما برای ارسال مدارکتان زمان کافی دارید، میتوانید با استفاده از این نوع پست در هزینه های ارسال مدارک خود تا حد زیادی صرفه جویی نمایید. چنانچه مدارک خود را با پست سفارشی یا سفارشی دوقبضه ارسال میکنید، روی قبض تحویلی به شما یک کد 13 رقمی جهت پیگیری نوشته شده است، برخی از کشورهای مقصد امکانی را قرار داده اند که در صورت رسیدن بسته خود به آن کشورها با استفاده از آن کد از طریق سایت پست آن کشور، امکان رهگیری آن را داشته باشید. به عنوان نمونه لینک رهگیری مرسوله در برخی از کشورها به صورت زیر است : << Open The Gate and Let Me Follow The Uncurving Path >>
|
|||
|
04-12-2011, 08:39 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بچه ها به نظرتون برای جایی که 15 ژانویه ددلاینش هست ، هفته دیگه با پست بفرستم میرسه بهشون تو واشنگتن آمریکا؟
راستی یه نکته دیگه : من به یه موضوع شک کردم و اونم اینه که پست ایران ممکنه محموله ها رو باز کنه: داستان: من یه بار یه کتاب از آمریکا سفارش دادم بعد از 3 4 هفته که رسید دستم دیدم گذاشتنش تو یه کاور .بعد که بازش کردم دیدم پاکت کاملا به صورت همدی پاره شده و محتویاتش دیده شده! اینو مطمین هستم چون خیلی تابلو بود این قضیه چند بار دیگه هم برام پیش اومد. حالا موندم نکنه دوباره این اتفاق بیفته و ما بدبخت بشیم؟! نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
|
|||
|
05-12-2011, 02:36 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من قبلا (خیلی قبلا، ۸ سال پیش) برای بعضی از دانشگاهها بعضی از مدارک رو با پست عادی فرستادم و همگی بدون مشکل و ظرف حدود دو هفته رسید. اون موقع هم به همین صورت بود که محمولههای پستی معمولا باز و بررسی میشد، ولی برای مدارک من هیچ مشکلی پیش نیومد.
نظر من اینه که برای دانشگاههایی که فکر میکنید که شانس گرفتن پذیرشتون خیلی زیاده و به قولی روشون حساب خاصی باز کردهاید، مدارک رو با پستهای مطمئنتر بفرستید. برای دانشگاههایی که اهمیتشون براتون یک مقدار کمتره میتونید از پست عادی استفاده کنید. «ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland لطفا سوالات خودتون رو روی فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|||
|
05-12-2011, 02:43 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(05-12-2011 02:36 AM)Babak نوشته است: من قبلا (خیلی قبلا، ۸ سال پیش) برای بعضی از دانشگاهها بعضی از مدارک رو با پست عادی فرستادم و همگی بدون مشکل و ظرف حدود دو هفته رسید. اون موقع هم به همین صورت بود که محمولههای پستی معمولا باز و بررسی میشد، ولی برای مدارک من هیچ مشکلی پیش نیومد.بابک جان مگه نمیگن که پاکت باید signed and sealed باشه! اگه اونا در پاکتو باز کنن که همه چیز نابود میشه! مگه نمیشه؟ آره الان که فک میکنم میبینم اونایی که جواب دارم رو سریعتز با dhl بفرستم بهتره و بقیه رو که فعلا منتظر جواب اساتیدم با پست ج ا ا میفرستم ایشالا نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
|
|||
|
05-12-2011, 02:50 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
پاکت اصلی که مدارک شما توشه لازم نیست که sealed and signed باشه. پاکت بعضی از مدارک مثل ریزنمرات یا توصیهنامهها باید مهر و امضا شده باشه. این پاکتها رو شما معمولا داخل پاکت اصلی میگذارید و معمولا این پاکتهای کوچیکتر رو که آرم دانشگاه داره و شما برای یک دانشگاه دیگه در امریکا دارید میفرستید باز نمیکنند، ولی اگر نگران هستید چارهای نیست جز این که با پستهای بینالمللی ارسال کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland لطفا سوالات خودتون رو روی فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|||
|
05-01-2012, 12:45 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستان کسی اخیرا مدارک با پست ایران داشته؟؟؟من یه دانشگاهم ددلاینش یک آپریله.....به نظرتون سالم و به موقع میرسه تو این شرایط با اون بفرستم؟؟؟
|
|||
|
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| پيگيري پست TNT | Bahram | 11 | 3,281 |
30-04-2012 09:54 AM آخرین ارسال: mohamad0014 |
|
| ارزانترن مرکز پست | Saeid | 10 | 699 |
28-03-2012 01:29 AM آخرین ارسال: Saeid |
|