رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارزشیابی مدارک تحصیلی در وزرت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
28-12-2011, 08:05 AM (آخرین تغییر در این ارسال: 28-12-2011 08:12 AM توسط AVA.)
ارسال: #1
ارزشیابی مدارک تحصیلی در وزرت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
دوستان عزیز در این تاپیک در خصوص نحوه ارزشیابی مدارک اخذ شده از دانشگاههای خارج از کشور و قوانین اداری موجود در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صحبت می شود.

با عرض پوزش از دوستان عزیز. لطفا سوالات خودتون و در فروم بپرسین. من قادر به پاسخگویی به پیامهای خصوصی نیستم چون نمی تونم به طور مرتب به فروم سر بزنم. متشکرم.

29-12-2011, 12:34 PM
ارسال: #2
RE: ارزشیابی مدارک تحصیلی در وزرت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
نمونه فرم تقاضای ارزشیابی مدارک گروه پزشکی

فایل‌های ضمیمه
.pdf  ارزشيابي مدارک گروه پزشکي.pdf (اندازه: 72.59 KB / دانلودها: 7)

با عرض پوزش از دوستان عزیز. لطفا سوالات خودتون و در فروم بپرسین. من قادر به پاسخگویی به پیامهای خصوصی نیستم چون نمی تونم به طور مرتب به فروم سر بزنم. متشکرم.

29-12-2011, 01:03 PM
ارسال: #3

دانش‌آموختگان خارج از كشور توسط وزارتخانه‌هاي علوم، تحقيقات و فناوري

و بهداشت، درمان و آموزش پزشكي

هيئت وزيران در جلسه مورخ 1/8/1390 بنا به پيشنهاد معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس‌جمهور و به استناد
ماده (68) قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت ـ مصوب 1380ـ تصويب نمود:

وزارتخانه‌هاي علوم، تحقيقات و فناوري و بهداشت، درمان و آموزش پزشكي براي ارزشيابي مدارك تحصيلي دانش‌آموختگان خارج از كشور، نسبت به اخذ تعرفه‌هاي زير و واريز آن به حساب خزانه‌داري كل اقدام نمايند.

فایل‌های ضمیمه
.pdf  تعرفه ارزشيابي مدارک.pdf (اندازه: 35.29 KB / دانلودها: 7)

29-12-2011, 01:08 PM
ارسال: #4
اطلاعات مربوط به نحوه ارزشیابی مدارک دانش آموختگان خارج از کشور در مقاطع مختلف. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

فایل‌های ضمیمه
.pdf  اطلاعات مربوط به نحوه ارزشیابی مدارک.pdf (اندازه: 103.07 KB / دانلودها: 6)

29-12-2011, 01:14 PM
ارسال: #5
معيارهاي كلي ارزشيابي مدارك تحصيلي دانشگاههاي خارج از كشور
معيارهاي كلي ارزشيابي مدارك تحصيلي دانشگاههاي گروه پزشكي خارج از كشور بر اساس محورهاي زيرا نجام مي پذيرد:
1- معتبر بودن دانشگاه محل تحصيل بر اساس ضوابط قانوني وزارت متبوع
2- طول مدت دوره تحصيلي در مقاطع رشته هاي مختلف
3- محتواي برنامه دوره هاي آموزي و ميزان واحدها و دروس (علوم پايه و باليني) گذرانده شده
4- نوع امتحانات گذرانده شده كه منجر به اخذ مدرك گرديده است
5- اظهار نظر سرپرستي دانشجويان ايراني شاغل به تحصيل به كشور مربوطه
6- كاتالوگ و ساير مستندات مربوط به رشته و دانشگاه
بديهي
است تعيين اعتبار دانشگاه مي تواند مختص به تعيين اعتبار تمام يا تعدادي
از رشته هاي تحصيلي و يا مقاطع خاصي از يك رشته تحصيلي در دانشگاه مورد
نظر باشد.

31-12-2011, 12:31 PM
ارسال: #6
تصویری که در پیوست آورده شده نمودار خلاصه مراحل ارزشیابی مدارک دانش آموخته گان خارج از کشور است که در دفترچه ای که از وزارت بهداشت گرفتم آورده شده

فایل‌های ضمیمه بند انگشتی