عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین nima_behrang
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-07-2011, 09:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-08-2012, 03:43 PM توسط m.ost.)
سلام
میخواستم بدونم با وضعیت بد تحصیلیم در لیسانس میتونم برای دانشگاهی در کانادا برای ارشد (ترجیحا رشته MBA)بخونم؟
معدل 13.06 دانشگاه آزاد سمنان
آیلتس 6 دارم و 5سال هم سابقه کار
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-07-2011, 09:25 AM
(23-07-2011, 09:01 AM)nima_behrang نوشته: سلام
میخواستم بدونم با وضعیت بد تحصیلیم در لیسانس میتونم برای دانشگاهی در کانادا برای ارشد (ترجیحا رشته MBA)بخونم؟
معدل 13.06 دانشگاه آزاد سمنان
آیلتس 6 دارم و 5سال هم سابقه کار
ممنونم
درود
قصد ناامید کردن شما را ندارم ولی وضعیت شما برای دانشگاه های کانادا چندان مناسب نیست.شاید در دانشگاه های متوسط رو به پایین بتوانید پذیرش بگیرید.برای این موضوع هم باید نمره زبان خود را ارتقا دهید و نمره سایر امتحاناتتون هم خیلی خوب باشه.با شرایط فعلی پذیرش بسیار بعید است.البته نقطه مثبت داستان این است که در MBA سابقه کار روی پذیرش تاثیر دارد ولی شما هنوز مینیمم های لازم اکثر دانشگاه ها را ندارید.

کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین hani55
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-01-2012, 07:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2012, 08:55 AM توسط Babak.)
با سلام ، من چند تا سوال داشتم اینکه من رشتم مترجمی زبان انگلیسی‌ هست از ایران الان هم خودم تورنتو زندگی‌ می‌کنم تازه اومدم و اصلا نمیدونم باید چی‌ کار کنم چجوری پذیرش بگیرم و چه رشته‌هایی به من می‌خوره یعنی کلا نمیدونم چه کار باید بکنم از کجا باید شروع کنم و چی‌ باید بخونم می‌شه لطفا منو راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

17-01-2012, 09:44 AM
به آکادمیاکافه خوش اومدید.
برای شروع لطفا به این موضوع مراجعه کنید تا اطلاعات اولیه در مورد پذیرش و شروع کار رو پیدا کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین 712473
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-06-2012, 07:10 PM
سلام. سايتتون عاليه ازتون ممنونم.

من دانشجوي كارشناس شيمي صنعتي شريفم. در حال يادگيري زبانم ولي هنوز مدركي نگرفتم( تافل و آيلتس).

1-ميخوام بدونم با معدل 14 ميتونم ميتونم براي كارشناسي ارشد از يه دانشگاه معتبر تو كانادا پذيرش و فاند بگيرم؟

2- شانسم براي فاند گرفتن تو كانادا و آمريكا بيشتره يا اروپا؟

3-براي اين رشته كدوم كشور مناسبتره؟

با تشكر از راهنماييتون
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

08-06-2012, 07:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-06-2012, 07:32 PM توسط ahmadpashaei.)
(08-06-2012, 07:10 PM)712473 نوشته: سلام. سايتتون عاليه ازتون ممنونم.

من دانشجوي كارشناس شيمي صنعتي شريفم. در حال يادگيري زبانم ولي هنوز مدركي نگرفتم( تافل و آيلتس).

1-ميخوام بدونم با معدل 14 ميتونم ميتونم براي كارشناسي ارشد از يه دانشگاه معتبر تو كانادا پذيرش و فاند بگيرم؟

2- شانسم براي فاند گرفتن تو كانادا و آمريكا بيشتره يا اروپا؟

3-براي اين رشته كدوم كشور مناسبتره؟

با تشكر از راهنماييتون
با سلام و خوشامد گویی به شما
1- اگرچه دانشجوی شریف هستین که کاملا شناخته شده هست ولی باید معدلتون رو بالاتر بکشید چون هنوز دانشجویین و میتونین قطعا! سعی کنید بالای 15 بره،این معدل حتی برای شریفم خیلی خوب نیست از نظر اونا،چون رقیب زیاده این سالها.
2- شما هنوز چیز خاصی رو آماده ندارید که بشه درباره شانس شما چیزی گفت ولی از اونجایی که بچه های شریف خوب پذیرش میگیرن اگر برای رزومه خوب و مقاله و تافل و GREبالا تلاش کنید حتما شانس خوبی خواهید داشت. با اینکه شمام مثل من کارشناسی هستین ولی داشتن یک مقاله قابل قبول بین المللی شمارو از بدون مقاله ها میتونه جدا کنه که خودش مهمه،که بازم تو دانشگاه شما امکانش زیاده واقعا که بتونید بدین Smile
3- من اطلاعی ندارم و باید یکی هم رشته ایهای شما نظر بدن.
نقل قول  

آفلاین solmaz_y21
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-06-2012, 09:02 PM
سلام

من فارغ التحصیل معماری از آزاد قزوینم

با معدل 16.66

آیلتس 7

یکسال سابقه کار دارم

شانس پذیرش از یه دانشگاهی مث Calgary- Dalhousie- Toronto -British Columbia -McGill دارم ؟

با سپاس
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-06-2012, 11:10 PM
(10-06-2012, 09:02 PM)solmaz_y21 نوشته: سلام

من فارغ التحصیل معماری از آزاد قزوینم

با معدل 16.66

آیلتس 7

یکسال سابقه کار دارم

شانس پذیرش از یه دانشگاهی مث Calgary- Dalhousie- Toronto -British Columbia -McGill دارم ؟

با سپاس
متاسفانه باید بگم شانس زیادی ندارید. اگر پذیرش هم بگیرید بعید است فاند بگیرید. در ضمن گرفتن فاند در رشته معماری کار راحتی نیست و خیلیا من دیدم که نصفه فاند گرفتن. موفق باشید. باز از دوستان عزیزم خواهش میکنم نظر بدن.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

11-06-2012, 12:40 AM
(10-06-2012, 11:10 PM)Saeid نوشته: متاسفانه باید بگم شانس زیادی ندارید. اگر پذیرش هم بگیرید بعید است فاند بگیرید. در ضمن گرفتن فاند در رشته معماری کار راحتی نیست و خیلیا من دیدم که نصفه فاند گرفتن. موفق باشید. باز از دوستان عزیزم خواهش میکنم نظر بدن.
البته سولماز خانم چیزی هم تو رزومش نیاورده،یعنی شاید کامل نگفته باشه!
سولماز خانم
واسه کانادا GRE اجباری نیست ولی خیلی تو رقابت مهمه. مقاله ندارید؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-07-2012, 12:21 PM
(15-07-2012, 01:20 AM)shark نوشته: سلام
من ليسانس عمران از دانشگاه خليج فارس با معدل ١٤.٥٩ هستم
ضمنا ٨ سال سابقه كاري دارم
همچنين نمره تافل -ibt- ١٠٢ دارم
قصد دارم با هزينه خودم برم كانادا تو مقطع كارشناسي ارشد تحصيل كنم ميخواستم بدونم با اين وضعيت شانسي براي اخذ پذيرش دارم و اگه پاسخ منفيه بايد چيكار كنم تا بتونم پذيرش بگيرم .
سلام عضویتتون رو تبریک میگم
دانشگاه دولتی هستین ولی معدلتون پایینه و باید با چیزای دیگه رزومه رو بهتر کنید.البته چون فاند نمیخواین کارتون خیلی خیلی راحت تره و تافل بالایی هم دارین.اگر یک GRE معمولی هم داشته باشید میتونید از دانشگاه های خوبی پذیرش بگیرید.فعلا سایت دانشگاه ها رو چک کنید و مدارک خودتون رو جور کرده و یواش یواش ترجمه کنید ،چون شاغلید تا بهتون فشار نیاد. برای gre هم از الان شروع کنید و از تاپیکهای مرتبط راهنمایی بگیرید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 91 بعدی »